www.villan-to.hu
+3630/326-2815
villan.to.csongrad@gmail.com
: menü : rólunk


Aranyszigeti Holt-Tisza (Víztérkód: 001952)
A közel 30 hektáros vízterületet fák, bokros csalitosok veszik körül. A víz szélén, mindenütt parti nádfal, horgászhelyeknek alkalmas nyiladékokkal. Bent a mederben, imitt amott lengő nád és sás szigetek. Az Aranyszigeti víznek van valami romantikus, de vad szépsége. Szépen ívik, és jól érzi magát a vízben a ponty, a süllő a csuka a compó. Termetes ezüstkárászokat lehet fogni, de megtalálható benne a sárga kárász is.
Fogható halak: ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, keszeg, kárász, törpeharcsa
A bérelhető faházak mindegyikéhez tartozik saját stég.


Területünket úgy alakítottuk ki, hogy ott horgászni vágyók, családok, a kajak és kenu szerelmesei, baráti társaságok egyaránt megtalálják a pihenés és kikapcsolódás lehetőségét, pár órára, egy délelőttre/délutánra, de akár több napra is. Szabadidőparkunkkal nem csak a horgászni vágyókat várjuk, de családokat, baráti társaságokat is akik szeretnének kilépni kicsit a hétköznapokból. A park nyolc faházával alkalmas céges csapatépítő nap(ok), osztálytalálkozók színhelyének, hogy csak pár ötletet említsünk.
A gyerekekre is gondolva játszóteret is kialakítottunk mászókával, várral, homokozóval, csúszdával. Mellettük tengó-, és focipálya, trambulin, medence. Amíg Önök horgásznak vagy beszélgetnek, sütnek a barátokkal, gyerekeik is megtalálják a szórakozásukat a nekik kialakított helyeken.
Minden faháznál található terasz rész, minden faházhoz tartozik grillező hely, kényelmes beltéri és kültéri bútorzat, áram. A terület végében hangulatos kis mesterséges tó található. A közös, fedett, csoportos étkező vagy beszélgető terasz rendelkezik beépített hangrendszerrel, amivel a nem csak pihenni kívánóknak próbálunk kedvében járni.


Konténeres, higénikus WC és zuhanyzó használata ingyenes.

Vendégeink Wi-fi hálózatunkat
szintén ingyenesen
vehetik igénbybe.